Servan Ott Fotografie: IJsvogel op bijzondere tak

Daar de ijsvogelaantallen sinds de winterweek van vorig jaar flink zijn afgenomen en een waarneming van een IJsvogel nu extra bijzonder is, een beeld van een paar jaar geleden gemaakt in het centrum van Julianadorp. Op bezoek met de camera voor de paar Pestvogels die daar toen waren was deze IJsvogel een prachtige 2e waarneming. Speurend naar vis langs de waterkant op een hangende tak van een Treurwilg, een heel bijzonder moment en gezicht.  

  • Foto:  f/5.6  1/640 sec. Iso 400  

Natuurfotografie en vogelfotografieworkshops + Nieuwsbrief

Een keer mee op een leuke en leerzame (ochtend) natuur,- of vogelfotografie workshop? Alle groepsworkshops gaan met voldoende aanmeldingen van start. Zie de agenda https://www.servanottfotografie.nl/agenda/  

De recent uitgekomen Nieuwsbrief https://mailchi.mp/af77f908eaf7/nieuwsbrief-servan-ott-natuurfotografie-4september-5656224 De natuurfotografie workshop in de Amsterdamse Waterleidingduinen op zondag 27 februari en de workshop in de Oostvaardersplassen op zaterdag 16 april gaan zeker door: er zijn al voldoende deelnemers maar nog wel een paar plekken vrij.

%d bloggers liken dit: