Dorpsraad Andijk: ‘Asoniaplan zeer pover’

Het gepresenteerde plan op het voormalige terrein van Asonia in Andijk

De Dorpsraad Andijk heeft het Asoniaplan, het bouwen van woningen op het voormalige voetbalterrein van Asonia, laten beoordelen door een deskundige. Deze bevindingen zijn inmiddels gedeeld met wethouder Andrea van Langen, die woningbouw in haar portefeuille heeft.

Vooropgesteld, de dorpsraad is blij dat er eindelijk gebouwd gaat worden en met name voor starters, jongeren en senioren. Uit het rapport wat wij van de deskundige ontvingen, staan de opvattingen die door de dorpsraad worden gedeeld. Volledigheidshalve wordt de uitkomst van het rapport hier integraal weergegeven.

Het wachten is op een reactie van de wethouder.

Foto en verdere informatie, kijk op: https://www.asoniaandijk.nl/nl/locatie

%d bloggers liken dit: