De 40MM keert € 93.000,- uit aan 93 projecten

De 40MM keert € 93.000,- uit aan 93 projecten

Door de virtuele wandeling kunnen we gelukkig toch ondersteuning bieden!

De 40MM (40.000 meter mars) is de sponsorwandeltocht in West-Friesland welke sponsorgeld bijeen brengt om verschillende projecten in de minder ontwikkelde landen te ondersteunen. Geheel georganiseerd door vrijwilligers wordt al het sponsorgeld besteed aan de projecten!

Dit jaar verliep net als vorig heel anders dan normaal, zoals u allen weet. De 48e editie van de 40MM kon helaas niet plaatsvinden en daarom hebben wij ervoor gezorgd dat iedereen lokaal kon wandelen middels het gebruik van een app. Dit is massaal gedaan door vele creatieve wandelaars. Zo zijn we met elkaar toch in de mogelijkheid geweest om iets voor alle goede doelen te kunnen betekenen, vooral in deze moeilijke tijden kunnen alle projecten deze hulp goed gebruiken.

Dit jaar krijgen 93 projecten ieder een financiële bijdrage van € 1.000,- vanuit de Stichting 40MM. Met al deze projecten wordt contact gehouden door de verschillende werkgroepen en contactpersonen in West-Friesland. Zo kunnen we er zeker van zijn dat al het geld goed wordt ingezet en krijgen we ook veel terugkoppeling m.b.t. de besteding hiervan. Dit is altijd erg mooi om te zien. 

Besteding sponsorgelden

De 93 projecten besteden het sponsorgeld aan lokale, kleinschalige projecten die voor een structurele verbetering zorgen. Voor een overzicht van alle werkgroepen uit heel West-Friesland en de verschillende projecten welke ondersteund worden kunt u kijken op onze website www.40mm.nl

Besteding gelden Rabo ClubSupport

We zijn dit jaar als grote winnaar uit de bus gekomen! We hebben maar liefst een bedrag van € 2.716,37 ontvangen. Dit bedrag gaan we gebruiken om de site te moderniseren. We danken iedereen hartelijk voor het uitbrengen van een stem aan ons. 

De 40MM in 2022!
Een groep enthousiastelingen van de diverse werkgroepen en het bestuur zijn al druk bezig om de 49e editie van de 40MM weer tot een groot succes te maken. We hopen van harte dat na twee jaar geen echte wandeling de wandeling door kan gaan zoals jullie van ons gewend zijn: een dag met leuke stempelposten, gezellige mensen en een mooie route door het mooie Venhuizen en omstreken.

Bij het wandelen geldt ‘meedoen is belangrijker dan uitlopen’, dus een klein stukje wandelen is al prima! De 40MM is er om saamhorigheid te bevorderen met alle mensen in de minder bedeelde landen. Alle betrokkenen (wandelaars, sponsors, vrijwilligers) doen hier graag een stapje meer voor. 


Om alvast in de agenda te zetten: de 49e 40MM: zaterdag 28 mei 2022.
Tot dan!

Het bestuur van de 40MM

Advertentie
%d bloggers liken dit: