Hoe wordt jouw wijk aardgasvrij? Kom naar de wijkgesprekken!

Op maandag 1 november, van 19.30 – 21.30 uur wordt in Andijk Centrum een wijkgesprek gehouden in het kader van het aardgasvrij maken van de wijk Andijk Centrum. Je moet je hiervoor wel aanmelden. Hieronder lees je hoe dat gaat.

In september 2021 vroegen we bewoners van de kanswijken in de gemeente Medemblik om hun mening over de route naar aardgasvrij wonen. Aan de hand van de antwoorden gaat de gemeente in gesprek met de bewoners van de kansenwijken. Aanmelden voor deze gesprekken kan hier. 

Resultaten enquête
In totaal vulden 398 bewoners de enquête in. Een samenvatting van alle antwoorden vindt u hier.

In gesprek met de kanswijken
Met de gegeven antwoorden in de enquête zet de gemeente de volgende stap in het proces: in gesprek met de bewoners van de kanswijken. Tijdens deze wijkgesprekken kunnen bewoners van de kanswijken vragen stellen en hun voorkeuren toelichten. Daarnaast gaat de gemeente op zoek naar manieren om samen te werken. Bewoners krijgen ook uitleg over manieren om de wijk aardgasvrij te maken. Alle bewoners van de kanswijken ontvangen hiervoor tussen 14 oktober en 20 oktober een persoonlijke uitnodiging.

Klik hier voor het aanmelden voor een van de wijkgesprekken. Voor de kanswijk Andijk Centrum kan je tot uiterlijk 28 oktober aanmelden om het wijkgesprek bij te kunnen wonen. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin de locatie van het wijkgesprek wordt gehouden.

%d bloggers liken dit: