Wegafsluitingen i.v.m. IRONMAN 70.3 Westfriesland

Wegafsluitingen i.v.m. IRONMAN 70.3 Westfriesland
Bord op de Ged. Laanweg t.h.v. de Hardegrondweg in Andijk – Foto © CAPAND

Op 26 september breng het parcours voor de triatlon die langs o.a. Andijk loopt, enkele verkeersbeperkingen met zich mee.

Van 24 tot en met 26 september vindt de IRONMAN Westfriesland plaats. Tijdens deze triatlon zullen de deelnemers een afstand zwemmen, fietsen en hardlopen. Op zondag 26 september loopt de route van de triatlon door gemeente Medemblik. In verband met de veiligheid is de route alleen toegankelijk voor deelnemers aan de triatlon. Dat betekent dat er op zondag 26 september tussen 9.00 uur en 14.00 uur enkele verkeers- en parkeerbeperkingen zullen zijn in en rondom gemeente Medemblik.
 

De route van het parcours dat o.a. langs Andijk loopt. Kijk voor meer informatie op https://bewoners.ironman.nl/
%d bloggers liken dit: