Wachttijden poliklinieken Dijklanderziekenhuis 2 tot 220 dagen

Dijklanderziekenhuis in Hoorn – Foto Streetview Google

Hoe snel kunt u bij een ziekenhuis of kliniek terecht? Dit kan per zorgaanbieder verschillen. Voor meer inzicht, vraagt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) aan ziekenhuizen en klinieken hoe lang een patiënt moet wachten. De NZa gebruikt hiervoor een rekenmethode. Wij hebben die van het Dijklanderziekenhuis in Hoorn opgezocht en daar lopen de wachttijden uiteen van 2 (borstonderzoek) tot 220 dagen (staarbehandeling).

De wachttijden voor diagnostiek zijn weer anders, dat varieert van 7 (MRI van heupen/schouders) tot aan 44 dagen o.a. voor slaapapnoe diagnostisch onderzoek / screening (kno, longgeneeskunde, neurologie).

De wachttijd kan de volgende dag alweer aangepast zijn, zaak om de website van Zorgkaart.nl te controleren om de laatste stand te weten.

Het overzicht van de poliklinieken / diagnostiek met de wachttijden vindt men op de website van Zorgkaart.nl

%d bloggers liken dit: