Servan Ott Fotografie: Reeën in een boekweitveld

Vanaf eind juni begint het Boekweit te bloeien wat tot in augustus in bloei kan zijn. Reeën zijn er verzot op en zoeken deze plekken met name in de vroege ochtend en in de avond op. Het geeft ze maar weinig voedingswaarde en dat maakt het ideaal om ze een lange tijd tussen de bloemen vast te kunnen leggen, op de heide bij Hilversum gefotografeerd.

Foto’s: f/11, 1/200 sec. Iso 2500, f/11, 1/15 sec. Iso 4000

Natuurfotografie en vogelfotografieworkshops

Alle groepsworkshops gaan weer door en opgeven is nu volop mogelijk. Met veel mooie en verschillende natuurgebieden op de agenda  De combinatie van natuur en fotografie de ultieme manier om ontspannen in de natuur bezig te zijn. De individuele fotografieworkshops zijn ook altijd mogelijk evenals te boeken als vogel,- of natuurgids, neem dan ook zeker contact met me op of bij vragen  Nog een paar plekken vrij bij de natuurfotografie workshop in de Oostvaardersplassen op zondag 1 augustus en de vogelfotografie workshop op de Pier van IJmuiden op zaterdag 21 augustus.

%d bloggers liken dit: