Organisatie 40MM: ‘Zeer geslaagde 48e editie. 452 wandelaars, sponsorbedrag tot nu toe € 46.000’


Foto van de aankomst van deelnemende wandelaars in 2019 – Foto © 40MM

Venhuizen – Het was een bijzonder mooie 48e editie van de 40MM. Ondanks corona hebben we toch een mooi ‘evenement’ kunnen neerzetten.

Virtuele wandeltocht
Voor ons was het dit jaar anders dan anders, maar ook voor de wandelaars. In plaats van een mooie route te wandelen in de omgeving van Venhuizen, mochten de wandelaars dit jaar zelf weten waar zij gingen wandelen en moesten zij de afstand registreren via een app.

40MM mei wandelmaand
De hele maand mei mocht er gewandeld worden. Dit betekende dat je niet 40 km op één dag hoefde te lopen. Het was leuk om te zien dat er mensen waren die zeiden: “jawel, de 40 km ga ik gewoon op één dag lopen.” Helaas konden wij niet de gezellige dag aanbieden die ze normaal gesproken zouden hebben.

Dank
De organisatie kijkt zeer tevreden terug op een geslaagde mei wandelmaand. We bedanken iedereen die met het doel om onze medemens te ondersteunen in de minder ontwikkelde landen heeft gewandeld. Mocht je het nog niet hebben gedaan, dan verzoeken we je om het sponsorgeld zo snel mogelijk over te maken naar de 40MM. We hopen iedereen ook weer terug te zien bij de gezelligste wandeltocht van West-Friesland op zaterdag 28 mei 2022. En dan hopelijk zonder beperkende maatregelen.

%d bloggers liken dit: