Gemeenteraadsvergadering o.a. over RES 1.0. NHN

Op 20 mei a.s. neemt de raad een besluit over de Regionale Energiestrategie 1.0 Noord-Holland Noord. Hierin doet de energieregio het Rijk een bod hoeveel duurzame energie opgewekt wordt in NHN tot 2030. Onderdeel van de energieregio vormt de deelregio Westfriesland. Dit voorstel is in regionaal, zowel op West-Fries als op NHN-niveau, voorbereid.

Je vindt hier de Agenda van de vergadering.
De vergadering kan via internet worden gevolgd.
Aanvang: 19.00 uur

Eén reactie

  1. De zonneparken komen deels in handen van China. Daar komen ook de zonnepanelen voor een groot deel vandaan. Door de Regionale Energiestrategie wordt dat ondersteund. Dat is uit geopolitieke overwegingen, overwegingen op innovatief gebied met betrekking tot zonne-energie, de directe en indirecte subsidiering van China en uit oogpunt van duurzaamheid niet verstandig.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: