Raad benoemt nieuw lid Rekenkamercommissie

Raad benoemt nieuw lid Rekenkamercommissie

De raad van de gemeente Medemblik heeft op 15 april besloten om mevrouw Irene Makelaar voor vier jaar te benoemen tot lid van de Rekenkamercommissie Medemblik-Opmeer.

De gemeente Medemblik en de gemeente Opmeer hebben een gezamenlijke rekenkamercommissie. Beide gemeenten doen onderzoek naar de doelmatigheid, doeltreffendheid en rechtmatigheid van het gemeentelijk beleid.
De rekenkamercommissie is verantwoordelijk voor de organisatie, begeleiding en sturing van de onderzoeken. Het gaat daarbij onder andere om het selecteren van onderzoeksonderwerpen, het opzetten van de organisatie van het onderzoek en het begeleiden en uitvoeren van het onderzoek.

Irene Makelaar is verander- en lijnmanager binnen het cluster Beleid Samenleving bij de gemeente Zuidplas. Zij is bedrijfskundige en heeft in 2013 daarnaast haar Master of Management & Organisation behaald. In deze master heeft zij diverse beleidsonderzoeken uitgevoerd voor de gemeente Heerhugowaard. In de afgelopen twintig jaar is zij als ambtenaar werkzaam geweest op diverse strategische managementposities bij gemeenten, provincie en een Gemeenschappelijke Regeling. Zij heeft zich onder andere gericht op de kwaliteitsverbetering en de implementatie van organisatieveranderingen in politiek-bestuurlijke omgevingen.

Bron en foto gemeente Medemblik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.