Kandidaten burgemeester Opmeer

Kandidaten burgemeester Opmeer

Naar het ambt van burgemeester van de gemeente Opmeer hebben 21 personen gesolliciteerd: 12 mannelijke en 9 vrouwelijke kandidaten. Dit heeft Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in Noord-Holland, meegedeeld aan de gemeenteraad van Opmeer. 

Van deze kandidaten hebben/hadden 16 personen een (fulltime) functie in het (lokaal) openbaar bestuur, 5 personen hebben/hadden een functie daarbuiten.  De nieuwe burgemeester zal naar verwachting in juli 2021 worden benoemd.

In verband met het onverwachte overlijden van burgemeester Nijpels zal de commissaris van de Koning binnenkort overleg voeren met de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Opmeer over de ontstane situatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.