Bezorgde burgemeester Streng: “We moeten samen de regels volgen om een derde golf te voorkomen!”

Burgemeester Streng maakt zich zorgen over de stijging van het aantal besmettingen in de gemeente Medemblik. Hoewel de besmettingscijfers de afgelopen week weer aarzelend daalden, scoort de gemeente Medemblik erg hoog vergeleken met andere gemeenten in Noord-Holland Noord. Ook blijkt uit de cijfers van de GGD Hollands Noorden dat het aantal besmettingen aanzienlijk is toegenomen sinds de lockdown van 17 december.

Blijf écht zoveel mogelijk thuis!’

De burgemeester doet dan ook de oproep om samen de regels te volgen om een derde golf te voorkomen: “Samen moeten we de regels volgen om een derde golf in maart te voorkomen. Dat doen we door ons aan de maatregelen te houden. Blijf écht zoveel mogelijk thuis, beperk bezoek en werk thuis als dat kan. Alleen door dit echt samen te doen krijgen we het virus onder controle en slaan we sneller de weg in naar een leven met minder maatregelen en meer vrijheden.”

Meer weten over wat wel en niet kan binnen de coronamaatregelen? Kijk op https://www.rijksoverheid.nl/…/kort-overzicht…

%d bloggers liken dit: