Koffie met een Rietje in Andijk gaat digitaal

Koffie met een Rietje in Andijk gaat digitaal
Koffie met een Rietje in Andijk gaat digitaal

Wijkteam Oost startte vorig jaar met een nieuwe activiteit in Andijk: Koffie met een Rietje! Een  ontmoetingscafé waar volwassenen elkaar kunnen ontmoeten en kinderen lekker konden spelen in Jongerencentrum de Future Andijk.

Helaas is deze activiteit vanwege de maatregelen rondom corona ook weer gestopt. Terwijl wijkteam Oost denkt dat er juist nu behoefte aan ontmoeting is. Daarom start nu een digitale editie van Koffie met een Rietje! Dit gebeurt elke donderdag van 09.30 tot 10.30 uur. Gezellig koffie drinken en bijkletsen.

Wil je nieuwe mensen leren kennen of vind je het juist leuk om je samen met jouw goede vriendin/vriend/moeder/zus/partner/ mee te doen? Meld je dan aan! Dat kan door te bellen naar opbouwwerker Sylvette 06-50154820 of te mailen naar activiteiten@medemblik.nl.
Zodra je je aanmeldt, ontvang je per mail een link voor de digitale bijeenkomst.

Afbeelding van Christoph via Pixabay 

%d bloggers liken dit: