Verwijderde voertuigen en voorwerpen – toepassen bestuursdwang

Verwijderde voertuigen en voorwerpen – toepassen bestuursdwang

Diverse voorwerpen en voertuigen zijn verwijderd uit de kernen van de gemeente Medemblik. De uiterlijke datum om deze verwijderde voertuigen en voorwerpen op te halen, staat er in haakjes achter.

Andijk

  • Een grijze Gazelle herenfiets zonder stuur en zadel en met framenummer GZ7543538 bij een bushokje aan de Kleingouw (27 februari 2021);
  • Een donkerblauwe Sparta damesfiets zonder zadel en met framenummer SP4083972 bij een bushokje aan de Kleingouw (27 februari 2021);
  • Een merkloze, zwarte damesfiets met een mandje voorop, met zwart oranje banden en zonder zadel en voorwiel bij een bushokje aan de Kleingouw (27 februari 2021).

Waarom zijn de voorwerpen/voertuigen verwijderd?

Op grond van de volgende artikelen zijn de voorwerpen/voertuigen verwijderd: artikel 5:12 APV, 4:13 APV en 5:6 APV. De voorwerpen/voertuigen zijn door de buitendienst verwijderd. 

Waar zijn de voorwerpen/voertuigen opgeslagen?

De voorwerpen/voertuigen die zijn verwijderd uit de kern Medemblik, Oostwoud en Twisk zijn opgeslagen op het terrein van de gemeentewerf in Medemblik. De voorwerpen/voertuigen die zijn verwijderd uit Wervershoof en Onderdijk zijn opgeslagen op de Hoekweg in Andijk bij de opslag van de brandweer en op het terrein van de gemeentewerf in Wervershoof. De fietsen uit Andijk en de aanhanger uit Onderdijk, zijn opgeslagen bij de buitendienst in Andijk.

Kunnen de voorwerpen/voertuigen opgehaald worden?

De rechthebbenden kunnen de voorwerpen/voertuigen ophalen als zij alle kosten die gemaakt zijn voor het verwijderen en de opslag van de voorwerpen/voertuigen zijn betaald. De rechthebbenden hebben daarvoor de gelegenheid tot de datum dat achter het voorwerp staat en kunnen hiervoor een afspraak maken met de betreffende rayon van de buitendienst. 

Vernietiging van de voorwerpen/voertuigen:

Als de rechthebbenden de voorwerpen/voertuigen niet op 18 februari/27 februari/29 maart/31 maart 2021 hebben opgehaald, dan worden de voorwerpen/voertuigen verkocht of vernietigd. Het college mag dit doen op basis van artikel 5:30 Algemene wet bestuursrecht.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met het taakveld Toezicht en Veiligheid via het telefoonnummer (0229) 85 60 00.

%d bloggers liken dit: