Jongens vluchten na aanrijden vrouw in Bovenkarspel

Jongens vluchten na aanrijden vrouw in Bovenkarspel

Bovenkarspel – Een 55-jarige vrouw is op donderdagmiddag aangereden op de Veilingweg door twee jongens op een scooter. De twee verdachten gingen er na het ongeval vandoor.

Rond 12:50 uur liep de vrouw over de Veilingweg toen er van achter een scooter aan kwam rijden. Toen de scooter passeerde raakte deze de dame, waarbij zij hard ten val kwam. De scooter belandde in de naastgelegen greppel. De twee verdachten lieten de scooter achter en renden weg. Deze scooter bleek een dag eerder gestolen te zijn.

Op basis van het signalement heeft de politie een verdachte aangehouden. Een onderzoek wordt ingesteld naar de betrokkenheid van deze verdachte en naar de identiteit van de tweede verdachte. Het slachtoffer heeft bij het ongeval lichte verwondingen opgelopen en is ter plaatse behandeld.