Omring zet ludieke actie in om nieuwe medewerkers te werven #tetrischallenge #knolling

Omring zet ludieke actie in om nieuwe medewerkers te werven #knolling
Dylan Meester, projectleider (vrijwilliger voor de challenge) en Sharon Verlaat Coördinerend Wijkverpleegkundige

Omring zet ludieke actie in om nieuwe medewerkers te werven

Veel hulpdiensten zijn uitgedaagd om mee te doen met de Tetris Challenge. En natuurlijk kon Omring niet achterblijven! Ook wij laten zien wat er allemaal mee gaat als onze zorgmedewerkers met de Omring auto op pad gaan.

Met deze challenge is het de bedoeling om – zoals we weten van het Tetris spel – alle spullen zo neer te leggen alsof het lijkt dat het in elkaar past. Wijkverpleegkundige Sharon Verlaat maakte enthousiast gebruik van deze actie en hielp de afdeling communicatie van Omring met het uitzetten van deze actie.

Omring doet dit niet zomaar. We hopen met deze actie op een vindingrijke manier aandacht te krijgen voor werken in de zorg. En natuurlijk in het bijzonder het werken bij Omring.

Omring: “Dag in dag staan ruim 3000 Omringer klaar om de beste zorg te leveren in West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en Texel. Samen de schouders eronder, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Nu én in de toekomst.

Welke vorm van zorg en ondersteuning we ook bieden, we doen het vanuit een positieve houding. We doen het samen, want niemand hoeft er alleen voor te staan! Omring is trots op haar medewerkers die het krachtige hart van de organisatie vormen.”

Social media #delenmag

Inmiddels staat onze Tetris Challenge foto ook op onze social media kanalen. Natuurlijk hebben wij ook een aantal bedrijven uitgedaagd hetzelfde te doen.

%d bloggers liken dit: