Advertenties

Zwaargewond na aanrijding

Hoorn – Op zondagavond vond een aanrijding plaats tussen een snorfiets en een bromfiets op de Johan Messchaertstraat. Hierbij raakte een 35-jarige man uit Hoorn zwaar gewond. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

De aanrijding gebeurde omstreeks 20.00 uur. Op de bromfiets zat een 16-jarige bestuurder uit Zwaag en deze botste op de snorfiets van het slachtoffer. Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de snorfiets moest mee naar het politiebureau voor nader onderzoek i.v.m. mogelijk rijden onder invloed.

Het is verder nog onduidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet nog onderzoek naar de toedracht. Getuigen die het ongeval zagen gebeuren worden opgeroepen om zich te melden bij de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.