Advertenties

Reumafonds zoekt collectanten in de gemeente Medemblik

Reumafonds zoekt collectanten in de gemeente Medemblik
Medemblik | Het Reumafonds streeft naar een beter leven met reuma voor alle twee miljoen mensen met die ziekte. Daar is onderzoek voor nodig. Door te collecteren of organisator te worden voor de collecteweek van het Reumafonds van 19 tot en met 24 maart helpt u ons geld op te halen en ons doel te realiseren. Helpt u mee? Waar draagt een als collectant, wijkhoofd of organisator aan bij? Het geld dat bijeen wordt gecollecteerd gaat voor 100% naar doelbesteding wetenschappelijk onderzoek om zo nieuwe behandelmethoden te ontwikkelen. Aanmelden kan via http://www.reumafonds.collecteweb.nl/aanmelden/.

Bel voor meer informatie met Yvonne Agtereek, tel. 06-51931364 of stuur een e-mail naar: vrijwilligers@reumafonds.nl.

Advertenties