Update PvdA Medemblik wil opheldering over uitblijven beantwoording schriftelijke vragen de Schoof

De fractie van de PvdA Medemblik vraagt zich af waarom het college van B&W van de gemeente Medemblik niet binnen de gestelde termijn van uiterlijk twee weken de raadsvragen over de Schoof in Wervershoof heeft beantwoord.

Op 14 februari stelde fractievoorzitter Bert de Jong een viertal schriftelijke vragen, waarbij als termijn van beantwoording door het college 1 week wordt aangehouden voor technische en maximaal 2 weken voor politieke vragen. Nu de twee weken reeds nagenoeg een week verstreken zijn, wil De Jong binnen zeer korte termijn antwoord op de volgende vragen waarom de beantwoording uitblijft en wat de antwoorden zijn op de ingediende vragen.

Die vragen gaan over De Schoof in Wervershoof. Zo wil de fractie onder meer weten waarom het college ervoor heeft gekozen om in strijd met de uitgangspunten en zonder enige borging van een lange termijn visie, in overleg te treden met het bestuur van SCC De Schoof met het kennelijke doel om de subsidie op die manier stevig te korten. Lees hier verder


16:00 uur UPDATE: Zoals nu blijkt is door een interne samenloop van omstandigheden binnen het gemeentehuis de beantwoording van de schriftelijke vragen over de Schoof niet met de griffiemail verzonden en ook niet op de website gepubliceerd. De factie van de PvdA Medemblik ontvangt alsnog vandaag de beantwoording.

%d bloggers liken dit: