Wandel mee met de Wandelgroep Andijk!

Het is belangrijk om actief te blijven. Regelmatig bewegen draagt bij aan de fysieke en geestelijke gezondheid. Als u samen met andere mensen uit het dorp beweegt is het ook nog gezellig. Daarom start Team Sportservice in samenwerking met Leviaan (voorheen de RIBW) en Sorghvliet de Wandelgroep Andijk!

Wilt u meer in contact komen met inwoners uit het dorp en daarbij aan uw gezondheid werken? Meld u dan nu gratis aan voor de Wandelgroep Andijk. Vanaf dinsdag 6 februari starten we om 13:30 uur vanuit het Dorpshuis Centrum Andijk (Sportlaan 1, 1619 XE Andijk).

We maken wekelijks een wandeling van 3 tot 5 kilometer, onder professionele leiding van een hardlooptrainster. Na afloop is er gelegenheid om een kopje koffie/thee te drinken (tegen betaling van €1,50) en na te praten bij het Dorpshuis Centrum Andijk.

Meer info en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Rosa Schouten van Team Sportservice West-Friesland: rschouten@teamsportservice.nl of 0229 28 7700.

%d bloggers liken dit: