Omring: Doe mee aan de gratis workshop Valpreventie

Aandacht voor Valpreventie

Op dinsdag 7 maart biedt Omring een gratis workshop valpreventie aan. Ook als u ouder wordt, wilt u zelfstandig de dagelijkse dingen kunnen blijven doen. Juist daarom is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt met uw lichaam. Dat betekent stevig op uw benen staan en echt op ze kunnen vertrouwen. Denk daarbij niet alleen aan de persoonlijke factoren maar ook omgevingsfactoren die een rol kunnen spelen bij val incidenten.

Het risico van vallen
Ouderen wonen langer zelfstandig thuis. Maar wist u dat 65-plussers gemiddeld drie keer per jaar vallen? Vallen is de meest voorkomende oorzaak van ernstig letsel bij ouderen. Een val kan zeer ingrijpende gevolgen hebben voor de gezondheid en zelfstandigheid. Tijdens de workshop bespreken we welke risico’s er zijn en waar we zelf invloed op hebben.

Datum en locatie Workshop

  • Datum 7 maart 2023
  • Tijd 10.00 – 12.00 uur
  • Locatie Overvest, Lijsterbesstraat 4 in Enkhuizen
  • Kosten Gratis 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via www.omring.nl/workshop-valpreventie-balans of door te bellen naar onze klantenservice via 088 – 206 79 99. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 februari 2023

Foto door Andrea Piacquadio op Pexels.com

%d bloggers liken dit: