NH Jeugd & Frysk Fanfare Orkest in de Bonifaciuskerk Medemblik

SAMSUNG CSC

NH Jeugd & Frysk Fanfare Orkest

MEDEMBLIK – Zaterdagavond 14 januari wordt een festijn in de Bonifaciuskerk Medemblik vanwege het (nieuwjaars)concert van het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest én het toonaangevende Frysk Fanfare Orkest. Beide orkesten zetten zich in als kweekvijver voor jong talent en door coaching wordt kennis, enthousiasme en passie voor muziek overgedragen.  Het belooft een avondje wereldmuziek uitgevoerd door ambitieuze amateur muzikanten.

Fanfare Orkest

*Het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest (NHJFO) bestaat sinds 2004 en heeft al eerder succesvol opgetreden in Medemblik. Het wordt gedirigeerd door de oprichter, Lieuwe de Jong. De leden van het NHJFO komen uit de hele provincie Noord-Holland.

*Het Frysk Fanfare Orkest (FFO) staat sinds de oprichting in 1983 onder leiding van Jouke Hoekstra. Met het FFO behaalde hij in de concertafdeling fanfare meerdere malen het hoogste resultaat tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Hij is veelvuldig initiatiefnemer van diverse multidiciplinaire projecten, zoals met jazz en filmmuziek en bovendien (inter)nationaal een gerespecteerd jurylid bij concertwedstrijden. 

Bij het FFO wordt het hoogste niveau van muziekbeoefening nagestreefd.

Het neusje van de zalm in dit genre dus …

Organisatie: Stichting Pieter Backer Orgel Bonifaciuskerk Medemblik

Advertentie
%d bloggers liken dit: