Servan Ott Fotografie: Zilvermeeuw met platvis

Na zonsondergang op het strand van Camperduin ving een jonge Zilvermeeuw een kleine platvis, waarschijnlijk een Schar. Met hoge Iso’s nog wat beelden kunnen maken. Er moest natuurlijk nog wel even om geknokt worden met een oudere vogel. De roze en paarse gloed maakte de lucht en omgeving bijzonder.  

  • Foto 1: f/11, 1/250 sec., Iso 3200
  • Foto 1: f/11, 1/250 sec., Iso 3200
  • Foto 1: f/11, 1/250 sec., Iso 3200

Een keer mee op pad met een natuurfotografie workshop of vogelfotografie workshop?

Een natuurfotografie workshop in de Oostvaardersplassen is op aanstaande zondag 18 december https://www.servanottfotografie.nl/agenda/ en op zaterdag 18 februari een natuurfotografie workshop in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Advertentie
%d bloggers liken dit: