Servan Ott Fotografie: Intense zonsondergang en kleuren bij Petten

Servan Ott Fotografie: Intense zonsondergang en kleuren bij Petten

De afgelopen weken verschillende keren naar het Noordzeestrand geweest voor de zonsondergang. Naast genieten de camera mee en op een eind van de middag bij Petten was het extra mooi qua kleuren, intensiteit en wolkenpatronen en lijnen. Een drietal volle tegenlicht opnamen met de Canon rf 800 f/11. Een voordeel van de vele zoom de zon (of maan) extra groot in het  beeld.

  • Foto 1: f/11, 1/8000 sec., Iso 320
  • Foto 1: f/11, 1/2500 sec., Iso 1600
  • Foto 1: f/11, 1/8000 sec., Iso 2000

Een keer mee op pad met een natuurfotografie workshop of vogelfotografie workshop?

Een natuurfotografie workshop in de Oostvaardersplassen is op aanstaande zondag 18 december https://www.servanottfotografie.nl/agenda/ en op zaterdag 18 februari een natuurfotografie workshop in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Advertentie
%d bloggers liken dit: