Raadscommissievergadering donderdag 8 december

Klik op de afbeelding met de cursor om naar het overzicht te gaan van de uitzendingen van de vergaderingen te gaan en selecteer dan de juiste datum.

Raadscommissievergadering donderdag 8 december

Donderdagavond wordt er weer een raadscommissievergadering gehouden in het gemeentehuis te Wognum. De Agenda kun je hier lezen. De vergadering begint om 19:00 uur en eindigt op of omstreeks 22:00 uur. De vergadering wordt voorgezeten door de heer J. Stam (VVD).

Daar dit soort vergaderingen in het openbaar gehouden moeten worden kun je die ook bijwonen. Men kan ook de vergadering ‘bijwonen’ via internet via de gemeentelijke website met gebruikmaking van je eigen smartphone, tablet, PC of smart television of klik op de afbeelding. In het laatste geval dien je zelf voor de koffie en/of andere versnaperingen te zorgen, Kom je naar het gemeentehuis dan word je van gemeentewege getrakteerd op koffie e.d.

De gemeenteraadsvergadering die hierop volgt staat gepland op 22 december a.s. Daarover later meer.

Foto gemeente Medemblik

Advertentie
%d bloggers liken dit: