Kom 26 november naar de Vrijwilligersmarkt Medemblik!

Op zaterdag 26 november van 10.00 – 13.00 uur is de Vrijwilligersmarkt Medemblik in De Schoof in Wervershoof. Wilt u vrijwilligerswerk doen, maar weet u nog niet wat en waar? Laat u inspireren. Maar liefst 30 verschillende maatschappelijke organisaties zijn aangesloten. Organisaties in de gemeente zoals: Inloophuis Medemblik, Omring, ZorgBoergondisch, Museumstoomtram Hoorn – Medemblik, Bonifaciuskerk, Team Sportservice West-Friesland en Wings of Change. Volop diversiteit dus op de Vrijwilligersmarkt! De Vrijwilligersmarkt Medemblik wordt georganiseerd door Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Medemblik. De toegang is gratis.  

Vrijwilligerspunt helpt 

Kom langs de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. We hebben een vacaturebank met ruim 300 openstaande vrijwilligersvacatures in West-Friesland. Vrijwilligerspunt kan op basis van uw wensen en mogelijkheden vrijwilligerswerk bieden dat u plezier geeft én bij u past!  

Doe es gewoon vrijwillig en kom naar de Vrijwilligersmarkt! 

  • Wanneer: zaterdag 26 november, 10.00 – 13.00 uur  
  • Waar: Sociaal Cultureel Centrum De Schoof, Kerkelaantje 1, Wervershoof 
  • Parkeren en toegang gratis. 

Bron/foto Gemeente Medemblik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: