Houd je dorp schoon en opgeruimd! – World Cleanup Day 2022

Op zaterdag 17 september is het weer zover: World Cleanup Day 2022. Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Het doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval! Mocht je materialen nodig hebben, dan kun je dit uiterlijk vandaag nog aanvragen bij de gemeente Medemblik. Stuur een e-mail naar: zwerfafval@medemblik.nl. Geef in de e-mail aan met hoeveel mensen je de actie organiseert, je 06-nummer en huisadres en hoeveel prikkers en vuilniszakken je nodig hebt. Wil je zonder aanmelding (en materiaal) zelf gaan opruimen, dan is dat natuurlijk helemaal goed! Meer informatie: https://www.medemblik.nl/…/grootste-zwerfafval…

Mail, WhatsApp of bel naar de dorpsraad met opgaven van je naam, adresgegevens en je telefoonnummer, en hoe laat je de grijpers, hesjes en vuilniszakken komt ophalen en terugbrengen!

dorpsraadandijk@gmail.com of 06 538 70 268

Advertentie
%d bloggers liken dit: