Geen NS treinverkeer vanaf dinsdag 05.00 uur, wel treinen Amsterdam Centraal – Schiphol

Morgen in vrijwel hele land geen NS-treinen door staking

Geen NS treinverkeer vanaf dinsdag 05.00 uur, wel treinen Amsterdam Centraal – Schiphol

Vakbonden FNV Spoor, VVMC en CNV voeren ook dinsdag 30 augustus actie: de vierde dag van de aangekondigde estafettestaking. De acties zijn morgen gericht op Midden-Nederland. Door de impact van de staking kunnen er de hele dag geen NS treinen rijden, met uitzondering van het traject Amsterdam – Schiphol.

Eurostar en Thalys rijden wel, overige internationale treinen rijden niet in Nederland. Ook de treinen van de regionale vervoerders blijven rijden, met uitzondering van de treindienst Alphen-Gouda. De reisplanner wordt in de loop van de avond bijgewerkt.

Foto Jacek Rużyczka, CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons

Advertentie
%d bloggers liken dit: