In Rouw Ontmoeten…

In 2020 begonnen de wijkteams in de gemeente Medemblik met een wandelgroep voor mensen die een partner of naast(en) zijn verloren. Voor de derde keer gaat de wandelgroep in de maanden september en oktober van start.

Hoe gaat het nu met je? Een vraag die zich niet zo gemakkelijk laat beantwoorden als je een geliefde hebt verloren. Verlies hoort bij het leven, maar praten over de dood lukt niet altijd. Toch kan dat juist de pijn verlichten. Praten met iemand die hetzelfde is overkomen, kan troostend zijn. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van de gemeente Medemblik: https://bit.ly/3S3lknH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: