Kinderknutselactiviteit: Vrolijke vlinders

Kinderknutselactiviteit: Vrolijke vlinders

Vind je het leuk om in de zomervakantie een natuurknutselwerk te komen maken in het streekbos? Wat we precies gaan maken houden we nog als verrassing. We gaan ook lekker de natuur in. Let op gepaste kleding. Even vooraf het weerbericht checken. Graag tot ziens op de 27e juli. Vol=Vol

Wanneer: woensdag 27 juli in het Streekbos. Tijdstip: van 13:30-15:30 uur. Bestemd voor kinderen van 6 – 10 jaar. Aanmelden tot 25 juli via ria1@ivn-westfriesland.nl. Max 25 deelnemers. Vol=vol.  Locatie: Het Streekbos Paviljoen (Veilingweg 21a, 1611BK Bovenkarspel). Eigen bijdrage € 2,- inclusief materialen, drinken en een koekje. Contant betalen.

Fotobijlage: Vlinder op bloem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: