Sluiting na drugs- & wapenvondst in Andijk

Sluiting na drugs- & wapenvondst in Andijk

Op vrijdag 20 mei 202 is naar aanleiding van een drugs- en wapenvondst op last van burgemeester Streng een kamer in een pension in Andijk gesloten voor een periode van drie maanden.

In een kamer aan de Horn in Andijk werden 4 gram speed en 20 gram hennep en daarnaast 2 airsoftwapens, een handboog met 8 pijlen, een antiek geweer en een luchtbuks aangetroffen. Deze combinatie van aangetroffen goederen heeft tot de sluiting van de kamer geleid. Burgemeester Streng: “We willen drugs en wapens binnen onze gemeente aanpakken, want dit leidt tot een onveilige leefomgeving voor onze inwoners. Het handhaven van de openbare veiligheid heeft onze prioriteit. Mijn oproep aan eenieder: meld het bij de politie of via Misdaad Anoniem bij verdachte situaties. U draagt bij aan een veilig Medemblik.”

%d bloggers liken dit: