Week tegen de eenzaamheid

Week tegen de eenzaamheid

Van donderdag 30 september t/m donderdag 7 oktober is het de Week tegen de Eenzaamheid. De gemeente Medemblik geeft in die week en in de aanloop naar die week extra aandacht aan dit thema. Op deze pagina vindt u meer informatie over de activiteiten in de Week tegen de Eenzaamheid en verhalen van vijf heel verschillende mensen die over hun eenzaamheid vertellen. Eenzaamheid is een gevoel dat iedereen kan overkomen, maar er is altijd hoop en hulp is nooit ver weg.

Ga naar het Activiteitenprogramma

Eenzaamheid. Dat lege gevoel dat je met je problemen alleen op de wereld bent, ook al zijn er mensen om je heen die van je houden. Dat gevoel kan iedereen overkomen. Man, vrouw, trans, oud, jong, zwart, wit, VMBO of universiteit: eenzaamheid discrimineert niet. Binnenkort is het de Week tegen de Eenzaamheid en daarom laten we vijf heel verschillende mensen hun verhaal over eenzaamheid vertellen. Misschien helpt dit jou of iemand die je kent die ook eenzaam is.

Foto door Craig Dennis op Pexels.com

%d bloggers liken dit: