Oude Muziek Nu presenteert concertserie in de Oosterkerk te Hoorn

Oude Muziek Nu presenteert concertserie in de Oosterkerk te Hoorn

Op zaterdag 9 oktober (16.00 uur) komt Ensemble Trigon naar de Oosterkerk met Heldinnen van de Geest, met liederen van en over middeleeuwse dichteressen. 

Op zondag 10 oktober (15.00 uur) kunt u genieten van Ensemble La Primavera met het programma Primavera Amorosa, waarin het wonderschone maar nog zelden gehoorde Stabat Mater van Giovanni Sances centraal staat.

Alle informatie over de concertserie en de kaartverkoop: www.oudemuzieknu.nl  

Bij ieder concert is een button Koop kaarten gevoegd en langs die weg kunt u verzekerd zijn van de toegang tot alle concerten in deze serie. Er zijn ook combikaarten: een passepartout voor alle concerten en combikaarten voor de concerten op 9 en 10 oktober en 3 en 4 december.

Er zijn nog kaarten voor het concert op zondagmiddag 26 september a.s. 

Op zondagmiddag 26 september (14.30 uur) gaat u genieten van het Bach Ensemble Amsterdam met het programma Magnificat, met werken van Bach (Magnificat in D gr.t.), Händel en Vivaldi. Ook dit concert is in de Oosterkerk te Hoorn.

Foto aangeleverd

%d bloggers liken dit: