Provinciale Staten vergaderen 13 september in Egmond aan Zee

Provinciale Staten vergaderen 13 september in Egmond aan Zee

Provinciale Staten van Noord-Holland vergaderen 13 september 2021 weer fysiek. In hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee hebben zij een geschikte locatie gevonden om live in debat te gaan. 

In Zuiderduin kunnen alle Statenleden tegelijkertijd vergaderen volgens de coronarichtlijnen. Het Provinciehuis is daarvoor te klein. De laatste fysieke Provinciale Statenvergadering was een jaar geleden ook in Egmond aan Zee. Daarna vonden de Statenvergaderingen online plaats. 

 • Agenda
  Informatie over de onderwerpen die aan de orde komen staat bij de agenda van de Provinciale Statenvergadering van 13 september. 
 • De vergadering online volgen
  Belangstellenden kunnen de Provinciale Statenvergadering live volgen of terugkijken via: https://noord-holland.stateninformatie.nl
 • Toehoorders vooraf aanmelden
  In Zuiderduin wordt de Statenzaal van het Provinciehuis nagebouwd met extra onderlinge ruimte. Belangstellenden kunnen de vergadering daar niet fysiek bijwonen. Voor 65 toehoorders is in Zuiderduin een publieke tribune ingericht waar zij de vergadering op beeldschermen kunnen volgen. Toehoorders moeten zich vooraf online aanmelden. Meer informatie over aanmelden als toehoorder staat bij de agenda van de Statenvergadering.   
 • Contact met Statenleden
  Inwoners of vertegenwoordigers van bedrijven of organisaties die contact willen leggen met een Statenlid, vinden de contactgegevens van Statenleden via www.noord-holland.nl.
%d bloggers liken dit: