HvM stelt raadsvragen over ‘Onderzoek Veiligheid’ onder 1.038 Medemblikkers

HvM stelt raadsvragen over 'Onderzoek Veiligheid' onder 1.038 Medemblikkers

Fractievoorzitter Tjeu Berlijn van Hart voor Medemblik heeft raadsvragen gesteld aan het college van B&W over het onlangs gestarte onderzoek naar de veiligheid in de buurt. Er zijn voor dit onderzoek 1.038 inwoners die hiervoor zijn geselecteerd.

  1. Waarom zijn er maar 1038 mensen uitgenodigd?
  1. Hoe is deze groep samengesteld?
    Op basis van welke variabelen komt er een selectie tot stand?
  2. Waarom wordt dit onderzoek niet onder de gehele bevolking van onze gemeente
    uitgezet?
  3. Wat is de gemiddelde response van vergelijkbare onderzoeken?

Het college moet nog antwoorden

De Dorpsraad Andijk vroeg al eerder aan de gemeente Medemblik waarom er slechts 1.038 inwoners hiervoor zijn benaderd en waarom andere inwoners, die geen brief hebben ontvangen, hier niet aan mee kunnen doen. Naar de mening van de dorpsraad is een link naar dat onderzoek makkelijk te delen via social media, de gemeentelijke website en via de kernraden in de gemeente.

%d bloggers liken dit: