Hoornse Woensdagmarkten gaan door! Maar…

Hoornse Woensdagmarkten gaan door! Maar…

De thematische evenementen die elke week behoren bij deze markten zijn, helaas, afgelast. Het is niet wat we willen maar wat we kunnen!

De woensdagen bestaan vijf weken lang uit een oergezellige markt met leuke handel op de kramen. Zo vindt u er aanbieders met antiek, curiosa, woon- en tuindecoratie, boeken, platen, sieraden, creativiteit en kunst.

Vijf weken lang staat de markt opgesteld zoals op de zaterdag. Dus op de Nieuwstraat, de Gouw, de Gedempte Turfhaven en het Breed.

Dit jaar helaas geen Clowntjesdag, geen Platen en CD Beurs, geen ponydag, geen ringsteken en geen straatmuzikantenfestival.

Natuurlijk gelden de gebruikelijke Covid 19 regels voor een bezoek aan de markt. Dus, kom in goede gezondheid en houd voldoende afstand.

De leukste koopjes scoort u natuurlijk vroeg, de markten beginnen al om 10.00 uur en u kunt tot 12.00 uur gratis parkeren in de parkeergarages van Schouwburg Het Park en Het Jeudje! Bovendien ontloopt u zo de grootste drukte.

Voor zover mogelijk is worden de thematische onderdelen op andere data georganiseerd maar het is niet met zekerheid te zeggen of ze ook daadwerkelijk doorgang zullen vinden. Hou daarom de site ikhouvanhoorn.nl in de gaten voor de meest actuele evenementenkalender!

Staat u wel eens op een markt en verkoopt u leuke handel? Dan kunt u zich nog aanmelden voor een kraam. Deze kosten € 35,00 per stuk en inschrijven kan hier: www.marktboeken.nl

Foto aangeleverd.

%d bloggers liken dit: