Expositie Ode aan het Medemblikker Landschap

Expositie Ode aan het Medemblikker Landschap

MEDEMBLIK – Tot en met zondag 12 september is er in de Bonifaciuskerk in Medemblik een verwonderende expositie te zien over het thema “Ode aan het Medemblikker Landschap”.

Er hangen 80 werken van 40 exposanten en het geheel is heel gevarieerd, zowel schilderijen als foto’s, met herkenbare beelden van Andijk tot Wognum en van Nibbixwoud tot Medemblik. Je kan van dinsdag t/m zondag ’s middags van 13.30 – 16.30 uur bij de tentoonstelling terecht. Entree is gratis maar als je rond bent geweest heb je er vast wel een vrijwillige bijdrage voor over, zo verrassend.

Recreatieve kunstenaars uit de regio

De werken zijn van de hand van regionale, recreatieve kunstenaars,die dit voorjaar door de commissie Kunst & Cultuur van de Stichting Bonifaciuskerk zijn uitgenodigd en zij zijn heel blij met een podium voor hun kunstwerken waar ze met hart en ziel aan gewerkt hebben. Zowel acryl als olieverf maar ook aquarel en pastel, allerlei technieken kan je bewonderen. Foto’s zijn écht plaatjes ! Sommige werken zijn ook te koop dus nu de kans om een regionale kunstenaar aan de wand te kunnen hangen.

Er zijn ook tweedehands (lees)boeken te koop, handig voor de vakantie.

  • 27 juni t/m 12 september
  • Bonifaciuskerk Medemblik
  • dinsdag t/m zondag van 13.30 – 16.30 uur
  • vrij entree, vrijwillige bijdrage
%d bloggers liken dit: