Moestuin – Lief Plekje Grond gestart!

Plantgoed staat gereed om te worden gepland.

Waarin een klein dorp groots kan zijn. Vandaag zijn wij gestart met het Lief Plekje Grond. Nu nog bescheiden maar gezien de aanloop en interesse bij Andijkers koester ik hoop dat dit een langlopende en breed gedragen dorpstuin gaat worden.

Een aantal mensen heeft zich vanmiddag al aangemeld als medetuinier, daarnaast hebben mensen ook al aangeboden om dingen als zaaitafels, tuinzitjes en andere zaken te gaan maken. En een kippenverzorger is er inmiddels ook…

Planten en plantjes zijn gebracht en we kregen zelfs een appelboom! Volgende week ga ik een systeem bedenken waarmee iedereen die het Lief Plekje een warm hart toedraagt zich kan aanmelden, informeren, ideeen aandragen en samenwerken.

Voor nu ben ik voldaan en trots op iedereen die vandaag zijn steentje heeft bijgedragen. Ps, Sylvette Opbouwwerker Gemeente Medemblik is de aanjager van dit initiatief. Niet EEN keer staat ze op de foto, wat niet gek is want zij heeft ze gemaakt.

Wie op de een of andere manier en zo nu en dan wil meewerken aan dit project kan zich aanmelden bij de groepsapp van Lief Plekje Grond, telefoon 06 53675235.

Edith Hartog

Foto’s © Sylvette Ernsting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.