Grasmaaier voor voedselbos

Aardbezie uit de bedrijfsauto: Ilona Smit

Een grasmaaier die Cheetah heet? 

110 km per uur zal hij niet halen maar hij ziet er robuust uit, de nieuwste gift voor het Voedselbos in aanleg: een ruw-terrein-maaimachine.  ‘Aardbezie’ genoemd, met een knipoog naar de sponsor ABZ Seeds uit Andijk. Eigenaar Gé Bentvelsen leverde ‘Aardbezie’ 27 maart persoonlijk af, compleet met toespraak en cadeau aardbei voor de aanwezige werkgroepleden, mmmh heerlijk! 

Er komt een openbaar wandelpad dat aansluit op het druk bezochte Streekbos. Deze welkome aanvulling voor het onderhoud van graspaden is van degelijke Engelse makelij zoals ze niet meer worden gemaakt. De werkgroep is er verguld mee. ABZ Seeds ondersteunt hiermee het initiatief van IVN West Friesland graag, omdat dit voedselbos een prachtige manier is om het publiek voor te lichten over voedselproductie.

Overhandiging aan de werkgroep door Gé Bentvelsen: Toos Brink 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.