Grasmaaier voor voedselbos

Aardbezie uit de bedrijfsauto: Ilona Smit

Een grasmaaier die Cheetah heet? 

110 km per uur zal hij niet halen maar hij ziet er robuust uit, de nieuwste gift voor het Voedselbos in aanleg: een ruw-terrein-maaimachine.  ‘Aardbezie’ genoemd, met een knipoog naar de sponsor ABZ Seeds uit Andijk. Eigenaar Gé Bentvelsen leverde ‘Aardbezie’ 27 maart persoonlijk af, compleet met toespraak en cadeau aardbei voor de aanwezige werkgroepleden, mmmh heerlijk! 

Er komt een openbaar wandelpad dat aansluit op het druk bezochte Streekbos. Deze welkome aanvulling voor het onderhoud van graspaden is van degelijke Engelse makelij zoals ze niet meer worden gemaakt. De werkgroep is er verguld mee. ABZ Seeds ondersteunt hiermee het initiatief van IVN West Friesland graag, omdat dit voedselbos een prachtige manier is om het publiek voor te lichten over voedselproductie.

Overhandiging aan de werkgroep door Gé Bentvelsen: Toos Brink 
%d bloggers liken dit: