Corona-teststraat Bovenkarspel weer open

Corona-teststraat Bovenkarspel weer open
Corona-teststraat Bovenkarspel weer open

Sinds vandaag, zaterdag 13 februari, is de testlocatie in Bovenkarspel aan de Middenweg 7,  weer open. Daardoor kunnen inwoners uit het oostelijk deel van West-Friesland zich in de buurt laten testen als zij lichte klachten hebben. Testen blijft belangrijk. De mutaties van het virus (zoals de Britse variant) zijn ook in onze regio nadrukkelijk aanwezig. Tijdig testen zorgt ervoor dat besmettingen binnen de perken blijft.

De teststraat in Opmeer blijft nog tot nader bericht dicht maar de verwachting is dat dit volgende week het geval is. Deze en andere teststraten werden gesloten vanwege het winterweer en met name door de hevige sneeuwval.

Hieronder de locaties van de GGD-teststraten in dit deel van West-Friesland

Foto © G. van Keulen

%d bloggers liken dit: