VIDEO | 4 mei-herdenking Andijk

Video van de 4 mei-herdenking in Andijk

Andijk | APB – Het koude weer was voor veel Andijkers geen beletsel om de 4 mei-herdenking bij het monument op het André Voltenplein aan de Middenweg bij te wonen.

Raadslid Els van den Bosch hield een toespraak en legde namens de gemeente Medemblik een krans bij het monument. De Stichting Viering Nationale Feestdagen Andijk legde eveneens een krans neer, gevolgd door kinderen van de basisscholen, betrokkenen en nabestaanden en overige aanwezigen die bloemen legden.

De muziekkorpsen van Excelsior en Sursum Corda zorgde voor de muzikale omlijsting en Marryelle Deen bekende songs van Vera Lyn uit de Tweede Wereldoorlog.

Na het defilé langs het monument kon men in ‘De Kapel’ een kop koffie nuttigen. De Middenweg was gedurende de herdenkingsbijeenkomst afgesloten.

Technische Storing
Vanwege een technische storing kunnen we de video niet plaatsen in het YouTube-kanaal van APB Andijker Nieuws Net. AVC NLD is zo vriendelijk geweest om ruimte af te staan voor deze video. Waarvoor dank! Om die redenen ziet u een logo van AVC in het beeld.