Doe mee aan de Panel van Andijk

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
270579_508584935818286_202214575_n.jpgDe Dorpsraad Andijk is op zoek naar inwoners die willen meedoen aan het "Panel van Andijk. De bedoeling van dit panel is dat wij hen in voorkomende gevallen een aantal vragen voorleggen over bepaalde (actuele) onderwerpen om daarmee de meningen te peilen van Andijkers.

Het Panel van Andijk bestaat al sinds najaar 2015 maar door verhuizingen en/of om andere redenen kunnen we nieuwe deelnemers gebruiken en de bestaande groep ook fors uitbreiden. Jij kunt ons daarbij helpen!

Het enige wat je hoeft te doen is het beantwoorden van een aantal vragen aan de hand van een digitaal formulier. Soms zijn het meerkeuze vragen, soms vragen we iets wat je dan in je eigen bewoordingen beantwoordt. En als je daarmee klaar bent op ‘verzenden’ drukken en dat is het! Je hoeft er niet voor naar buiten of een naar een bijeenkomst, maar gewoon vanachter je pc, laptop, tablet of smartphone thuis op de bank de vragen beantwoorden. En het kost je verder ook niks. De op deze manier verkregen informatie wordt anoniem verwerkt en voor zover de uitkomst wordt gepubliceerd wordt dit in algemene zin weergegeven.

  • Je kunt je opgeven via dorpsraadandijk@gmail.com  -  Vermeld wel eenmalig je naam, adres en telefoonnummer. En je moet meerderjarig zijn!

Als er een vragenlijst is waarvan we vragen die te beantwoorden dan sturen we jou een email met daarin de gegevens om het formulier in beeld te krijgen. En soms sturen we het formulier mee als bijlage. Als je vragen hebt dan kun je die altijd stellen aan de dorpsraad!

Soort vragen
Er kunnen vragen worden gesteld over recreatiemogelijkheden, sport, verkeer, winkelaanbod, jongeren, ouderen, openbaar vervoer, over uitbreidingen, bouwplannen, overlast, etc., etc., etc, allerlei onderwerpen waar we mee te maken (kunnen) hebben in het dagelijks leven. We willen jouw mening weten!