Politie ‘bekeurt’ telefoongebruikers tijdens het rijden

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.De politie van het Basisteam Hoorn hield dinsdag een controle rondom de N302 ter hoogte van Grootebroek en Bovenkarspel. Binnen een uur werden 10 personen gezien die met een telefoon in hun hand aan het rijden waren. Sommige waren aan het bellen andere bleken te appen.

Gezien de CAO acties binnen de politie werden er dit keer geen bekeuringen uitgeschreven, maar ontvingen de personen een bonnetje waarop staat dat de politie staakt. Daardoor werd in totaal € 3585,- kwijtgescholden.

 

Naast deze constateringen zag de politie nog 6 snelheidsovertredingen, lag er één keer lading los op de wagens, reed een persoon zonder autogordel, en reed er een persoon met een verlopen rijbewijs en kon een ander die niet tonen.

Reken die er maar bij op. Rij voorzichtig allen, het zijn veel overtredingen voor een uurtje zoeken.. veiligheid voor alles!

Foto © Politie Basisteam Hoorn

%d bloggers liken dit: