Corina Sas Fotografie: Andijk in verlichte kerstsfeer

2023 loopt ten einde, nog een dag of tien en het Nieuwe Jaar dient zich aan. Het zit er niet in dat we een witte kerst krijgen maar wat wel elk jaar terug komt zijn de kerstverlichtingen in tuin en aan huizen door het dorp. Het geeft een feestelijk karakter aan het kerstfeest tijdens de donkerste dagen van het jaar. Corina Sas maakte deze serie foto’s in de afgelopen week in Andijk, je kunt ze hieronder bekijken.

Voor de een is 2023 een geweldig jaar geworden; voor een ander juist het tegenovergestelde en voor de meesten is het een jaar zoals alle voorgaande jaren… Volgende jaar kan het weer heel anders zijn! Dat ongewisse over wat de toekomst ons zal brengen is iets waar we liever niet aan denken, al helemaal niet tijdens de feestdagen… Maar het feestelijk licht dat we hier en daar zien moet ons doen laten bezinnen dat er lichtpuntjes zijn aan het eind van de tunnel, aan de horizon of in een donkere nacht. Je moet het alleen willen zien! Koester de lichtpuntjes in je eigen leven samen met hen die je lief en dierbaar zijn!

Namens Corina Sas wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

3 Reacties

  1. Gerrit, mooi geschreven en omschreven over de lichtjes in het donker! Precies zoals ik het heb gezien tijdens het fotograferen.

    Like

Reacties zijn gesloten.

Ontdek meer van Andijk | APB | Andijker Nieuws Net

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder