De Scharensliep in een modern jasje en bij jou in de buurt

In vroegere tijden reed de messenslijper van deur tot deur op zijn fiets met een gemonteerde slijpsteen, aangedreven door de fietspedalen, en bood aan om messen en scharen te slijpen.

De klantenkring van de messenslijper brokkelde af toen steeds meer vrouwen de arbeidsmarkt betraden en een kleine elektrische slijpmachine voor een paar centen kon worden gekocht.

Online boekingsysteem en vooraf vastgestelde prijs

Alle huishoudens hebben één of meer messen, maar ze professioneel laten slijpen kan soms een paar dagen duren. Met DeScharensliep.nl willen we messcherp vakmanschap tot aan de voordeur brengen. Met het online boekingssysteem kun je makkelijk zien welke scharensliep in de buurt is en wat de prijs zal zijn. Je ziet gelijk wie je kunt verwachten en wanneer. 

Duurzaamheid

Het meest duurzame wat we kunnen is onze spullen zo lang mogelijk gebruiken in plaats van iets nieuws aan te schaffen. Door je messen regelmatige te laten slijpen kunnen ze jaren mee gaan. 

Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Opmeer, Drechterland en Stede Broec

DeScharensliep.nl is actief in de gemeenten Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Opmeer, Drechterland en Stede Broec waar Eddy klanten aanbiedt om messen te slijpen. U kunt via het platform een tijd boeken, de messen worden opgehaald en dezelfde dag weer teruggebracht.

Ga naar DeScharensliep.nl om de Scharenslijper te boeken, zonder ongewenste verrassingen!

Advertentie
%d bloggers liken dit: