Britten Jeugd Strijkorkest & Ed Spanjaard

Britten Jeugd Strijkorkest & Ed Spanjaard

MEDEMBLIK – Woensdagavond 20 juli treedt het befaamde Britten Jeugd Strijkorkest op in de Bonifaciuskerk in Medemblik met een bijzonder luisterrijk concert. Het orkest bestaat uit getalenteerde strijkers van 14 t/m 22 jaar en kwam ook in 2016 op klippertournee langs in Medemblik met een zeer succesvol optreden. Op het programma staat o.a. muziek van Mozart, Bloch en de naamgever van het orkest, Benjamin Britten.

Loes Visser en Ed Spanjaard

Dirigent Loes Visser weet met haar orkest steevast het publiek te raken door haar orkest intens en op hoog niveau te laten musiceren. Haar programmering is origineel en ze weet bijzondere solisten aan zich te binden. Voor deze tournee is dat niet minder dan pianist/dirigent Ed Spanjaard: “een unieke persoonlijkheid in het huidige klassieke muzieklandschap van Nederland” !

ArtEZ Conservatorium 

Het Britten Jeugd Strijkorkest is opgericht in 2007 door dirigent Loes Visser en biedt jonge talentvolle strijkers uit Oost-Nederland de kans hun muzikale talenten op niveau te ontwikkelen. Het motto daarbij is: kwaliteit, warmte, bezieling en plezier. Er wordt nauw samengewerkt met het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Jaarlijks geeft het orkest vele concerten, worden opnames voor een CD gemaakt en gaat het op tournee. 

… weer iets moois van de Stichting Pieter Backer Orgel Bonifaciuskerk Medemblik

  • Woensdag 20 juli
  • Bonifaciuskerk Medemblik
  • Aanvang 20.15 uur
  • Entree € 7,50

Tickets via Ticketkantoor https://www.ticketkantoor.nl/shop/brittenstrijkorkper mail via spbobonifaciuskerk@gmail.com of evt. aan de zaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: