Servan Ott Fotografie: Eekhoorns in de sneeuw!

Met de twee witte dagen vorige week zat ik toevallig (een jaar van te voren gepland:)) in de vogelhutten van Arjan Troost. Bijzonder mooie fotografiehutten in het Oosten van het land met allemaal een vijver waar van alles te zien is en het een drukte is aan vogels en vaak ook van Eekhoorns. Schitterend om die al speurend de vijver langs te zien gaan/rennend/ springend en vaak supersnel zijn, maar soms even een moment nemen om een gevonden noot of zonnebloempit te nuttigen. Waarnemend van zeer dichtbij en samen van binnen in de hut genietend met de camera’s. 

  • Foto 1: f/6,3 1/500 sec. Iso 4000  
  • Foto 2: f/7,1, 1/1000 sec. Iso 2500  

Natuurfotografie en vogelfotografieworkshops

Een keer deelnemen aan een (ochtend) natuur,- of vogelfotografie workshop? Alle groepsworkshops gaan met voldoende aanmeldingen van start. Zie de agenda https://www.servanottfotografie.nl/agenda/

Verschillende vogelfotografie workshopdagen op Gruttoland met de eerst volgende op zondag 10 april én de natuurfotografie workshop in de Oostvaardersplassen op zaterdag 16 april gaat door met nog een paar plekken vrij.

%d bloggers liken dit: