Hobby & Kunstroute in de Boerenhoek in Enkhuizen

Afbeelding hobbyenkunstroute.nl

Zoals al eerder gemeld is er op zaterdag 14 mei a.s. van 11.00 – 17.00 uur de 15de Hobby & Kunstroute in de Boerenhoek in Enkhuizen (bij slecht weer zal dit evenement verplaatst worden naar zat. 28 mei a.s).

Dit evenement vindt plaats in de karakteristieke Boerenhoek van Enkhuizen ; wordt deze voor de 15de keer georganiseerd en staat in het teken van Hobby en Kunst.

Wilt U zich ook aanmelden voor deze Hobby & Kunstroute als hobbyist of kunstenaar tijdens dit evenement? Aanmelden voor deze Hobby&Kunstroute kan zowel door mensen, die in deze regio wonen als buiten deze regio.

Inlichtingen en aanmelden: Yvon Haakman (secretaris)via: contact@hobbyenkunstroute.nl

Het idee achter de Hobby & Kunstroute is dat één keer per jaar een aantal bewoners in de Boerenhoek hun tuin openstellen voor publiek en geven hobbyisten/ kunstenaars de gelegenheid in hun tuin te exposeren in een gezellige, ongedwongen sfeer. Dit vindt in de veelal ‘verborgen’ tuinen van dit prachtig stukje beschermd stadsgezicht plaats. Traditioneel wordt de dag opgeluisterd door muzikanten.

De organisatie streeft naar een zo groot mogelijke diversiteit.

Meer info en foto’s van voorgaande jaren over de Hobby&Kunstroute is te vinden op: www.hobbyenkunstroute.nl

.

%d bloggers liken dit: