Alzheimer Cafés Wervershoof/Opmeer

Alzheimer Cafés Wervershoof/Opmeer (Onderdeel van het Alzheimer Café Medemblik)

Gelukkig hebben we met vallen en opstaan in het afgelopen jaar enkele Cafébijeenkomsten door kunnen laten gaan. Voor 2022 zijn de bijeenkomsten wederom onzeker. Ondanks alle coronaperikelen van de afgelopen maanden hebben we toch een mooi programma voor 2022 samengesteld en hopen dat natuurlijk ook uit te kunnen voeren in zowel Wervershoof als Opmeer.

Alle informatie over deze programma’s kunt u vinden op de site van Alzheimer Nederland, afdeling West-Friesland en mogelijk zitten daar onderwerpen bij die voor u interessant zijn. Mocht er in de situatie rond corona in de komende weken iets veranderen, dan melden we dit via onze website: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland of onze facebookpagina.  

Het team van de werkgroep Alzheimer Café Wervershoof/Opmeer wenst u fijne feestdagen en een goed begin van 2022.

Marion van Oostenrijk; Angelique Vlaar; Els Singer; Sabina Brandenburg; Marry Peters; Marion van Veldhuizen; Lea Immen.

Ook in 2022 rekenen we op U. Om samen te werken aan een toekomst zonder Alzheimer. Er is nog zoveel te winnen.

%d bloggers liken dit: