Sporten/bewegen voor mensen met een fysieke beperking bij Vek-Wik

Elke woensdagmiddag tussen van 15.00 tot 16.00 uur in de gymzaal van wijkcentrum De Bonte Veer, Wielewaal 1 te Enkhuizen is er sporten voor mensen met een fysieke beperking uit de regio West-Friesland Oost. Kom ook eens kijken en liever nog doe mee. Niet de prestatie staat voorop, maar het op verantwoorde wijze sporten/bewegen. Voorts zijn plezier, sociale contacten en gezondheid belangrijke drijfveren.

Inwoners van de gemeenten Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en Medemblik zijn van harte welkom!

Het gebouw inclusief de gymzaal is prima toegankelijk voor mensen met een beperking. Alle leeftijden kunnen zich opgeven.Wellicht heeft ook u zin met ons mee te doen of wilt u graag nadere informatie. Neem dan contact op met voorzitter@vekwik.nl / 06-83205270.

%d bloggers liken dit: